Loading Events
This event has passed.

(introductie in holistische voeding)

BODY, MIND & SOIL

hoe je jezelf, ten alle tijden, diep kan voeden, met behulp van de subtiele herinneringen die de aarde geeft

Tijdens deze 2 uur durende workshop door natuurgeneeskundig therapeut Kyra de Vreeze zullen we onderzoeken wat nodig is om daadwerkelijk gevoed te zijn en wat het betekent om ‘goed’ te eten. De aarde en onze natuur tonen de weg door middel van voorbeeld en subtiele herinneringen. Deze suggesties en richtlijnen kunnen in je en om je heen gevonden worden. Alles wat je nodig hebt is kleine oases van stilte  om de wijze fluisteringen te kunnen horen.

 Op deze zondag ochtend bespreekt Kyra deze aarde principes, zoals ‘diversiteit geeft vitaliteit’ en ‘decentralisatie brengt harmonie en  gelijkmatigheid’. Principes die je, in een wereld gevuld met meningen en informatie, helderheid en richting kunnen geven. Tijdens de workshop zullen de onderwerpen microbiome, soil health, terrein theorie, oorlog-geinspireerde geneeskunst vs harmonie geinspireeerde geneeskunst en belichaamd leven aan het licht komen.

Je zal naar huis gaan met radicaal nieuwe perspectieven o.a. over:

  • je lichaam
  • gluten
  • superfoods
  • het immuunsysteem
  • wat het betekent om jezelf te voeden

Deze combinatie van traditionele holistische wijsheid en wetenschappelijke ontdekkingen wordt samengewoven waardoor een visie ontstaat die inspireert om jezelf met een hernieuwde, verrijkende en brede blik te voeden. Het zal je praktische inzichten geven hoe dat te doen.

BIO

Kyra is een gediplomeerd natuurgeneeskundig therapeut met bijna 20 jaar werkervaring. Haar specialisatie is holistische voedingsleer, wat mooi samengaat met haar (professionele) interesse in gut health. Haar kook- en lifestyle boeken hebben prijzen gewonnen en zijn in meerdere talen uitgebracht. ‘De essentie van natuurgeneeskunde is dat elk lichaam geboren wordt met de wijsheid zichzelf te helen. We noemen dit het zelfhelingsmechanisme, wat je in werking ziet wanneer je een wond hebt die automatisch heelt of wanneer je koorts ontwikkelt om ziekteverwekkers te neutraliseren. Dit ongelofelijke regeneratieve talent is niet alleen zichtbaar in ons lijf maar in de hele natuur. Als natuurgeneeskundig therapeut is het mijn missie en prioriteit om jou te helpen om in lijn te komen met jouw natuur, een uniek proces van regeneratie te helpen aanwakkeren en te inspireren tot een soevereine manier van heling en welzijn.’

Voor meer informatie over Kyra, haar werk en haar praktijk: www.kyraskitchen.com

Workshop informatie

Tijd/datum: Zondag 11 juli 2021: 10.00u – 12.00u
Locatie: Phood kitchen | indoor greenhouse
Prijs: Tickets zijn 75,- inclusief thee en alkaline mineral water.

Overige informatie:
De entree is via Hugo van der Goeslaan 2-03. Hier is je eerste touchpoint bij de vrolijke hostesses van Stadsoase de Zomertuin. Zij begeleiden je naar de workshop locatie. Parkeren is gratis op loopafstand van de locatie. Je kunt na afloop van de workshop genieten van een verse juice, kruiden thee of een heerlijke plant to table lunch bij Phood kitchen of in onze oase buiten.

Boek veilig binnen 1 minuut met het formulier hieronder.

We kijken er enorm naar uit jullie te mogen ontvangen!

Totaal € -
Go to Top