Together we create the new Phood standard.

Phood kitchen is een platform waar onbewerkte voeding de norm is. Dit houdt in: gezondheidsbevorderende maaltijden, lokaal afkomstig van regeneratieve stadsboerderijen. Plantrijk en biologisch, pH+ (alkalisch) voedsel.

Na een lange persoonlijke zoektocht door gezondheidsstudies hebben we zelf ervaren dat voeding ons medicijn is. En dat we geboren zijn met het voorrecht om samen te werken met de hele natuur om van te leren.

We zijn gedreven om de nieuwe Phood standaard door te zetten in de food/restaurant/fastfood business, waar gezondheid in de breedste zin van het woord naar voren moet worden geschoven. Als restaurants zijn we tenslotte in essentie bezig met het serveren van ‘restorative’ (herstellende) maaltijden. A.k.a. restore-rant.

Om dit na te leven verbouwen we onze eigen ingrediënten en werken we samen met betrouwbare partners om een harmonieuze, helende samenleving te creëren met ons land en onze mensen.

Door onze boerderijen, groenten, mensen, broths, alkalische keuken, rainbow tai chi oefeningen en filosofie streven we ernaar om onze gezondheid en toekomst te ondersteunen.

urban plant to plate

Fine Dining experience

local nutritious food

In ons restaurant serveren wij een dagelijks vers plant to plate menu. Je zit naast onze aquaponic-, microgreen lab, kombucha brouwerij en paddestoel kwekerij. Dus wat je ziet is wat je eet!

Je kunt een mix van land- en aquaponic groenten, paddenstoelen en biologische lokale vleesgerechten verwachten, met aan de basis (botten)bouillon. We werken met de seizoenen op het land samen met Boer Henk van Bijzonder Brabants, Aspergetij en de Stoerderij.

Bekijk ons menu

meet the founders

Tim Elfring
Tim ElfringFounder / CEO
Gastheer in hart en nieren met de finishing touch van een deli chef en een master of business diploma op zak. Hij is de laatste smaakcontrole van al onze bouillons, drankjes en toekomstplannen. Een visionair op het gebied van gezondheid en Rainbow Tai chi leraar. Zijn visie: “Dat op een dag gezond eten betaalbaarder en toegankelijker is voor de overgrote meerderheid van de mensheid. Waar de aarde en boerderijen regeneratief zijn, mensen terug in verbinding staan met de natuur en ze genezing en energie ervaren door HBMS-voeding.’
Sabine Feron
Sabine FeronFounder / Chef
Alkalische chef-kok en (inner)gardener, met haar roots in branding. Sabine begon haar eerste moestuin toen ze 6 jaar oud was. Ze kookte haar eerste bouillon toen ze 10 was en is sindsdien nooit meer gestopt. Een streven om alles te voeden in harmonie met Moeder Aarde, geërfd door haar grootouders, verfijnd met de op alkalische plant-based principes die zijn geleerd in het gezondheidscentrum van haar moeder en het Happilization Center – RTCCK. Geïnspireerd door haar leraar Master Choy. Lievelingsgerecht: slowsteamed artisjok met een reinigende verse saliebouillon.

Visit our Phood farm

Het is uniek, groenten telen in de stad met de nieuwste technologie. Phood farm is het bewijs dat het kan met haar aquaponic stadsboerderij, naast en in ons restaurant.

Momenteel verbouwen we op 200m2 aquaponic farm, opgericht door duurzame kost en verder ontwikkeld door ons Phood farm team. Waar groenten groeien op water met behulp van levende vissen.

Op ons ‘land’ werken we samen met jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, en leren we samen te groeien. Wil je ons bezoeken of meer weten? We zijn vanaf maart 2021 geopend voor rondleidingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Instagram om de laatste updates te ontvangen!

Follow us

Newsletter Sign-up

Ontvang het laatste nieuws over exclusieve deals, evenementen en nieuwe maaltijden! Laat hieronder je e-mail achter.