Welkom in Phood Kitchen!

Waar je gegarandeerd bent van een dagverse, plant-rijke farm-to-table experience. Hyper-lokaal gegroeid in Eindhoven.

Dé plek om de chaos van de stad even te ontgaan, en toch weer snel op de been te zijn mocht je dat willen.

Je staat op het punt om ‘s werelds eerste, aquaponic alkalische restore-rant/farm binnen te lopen. Ons menu is gebaseerd op de oude praktijk van het maken van bouillon met kruiden, planten, paddenstoelen, microgroenten, algen en wortels. Gegroeid door onszelf en lokale boeren.

Je kunt bij ons terecht als je niet fit bent, fit wilt blijven, herstellende bent, speciale dieetwensen hebt als gluten/lactose intolerantie, houdt van groenten en de natuur, volledig vegan bent en/of een date hebt die wel vlees eet. Of natuurlijk om gewoon even een drankje te doen met een taartje.

Meet the new Phood standard!

Fine Dining experience

Phood kitchen is niet zomaar, of alléén een restaurant, maar vooral ook een platform voor onbewerkte, pure voeding.

Phood staat voor plantrijke, gezondheidsbevorderende maaltijden. Met ecologische, alkalische ingrediënten, afkomstig van lokale regeneratieve stadsboerderijen. En sinds kort eet je zelfs in onze Aquaponic Farm. En met ‘plantrijk’ bedoelen we vooral niet dat we pro-vegan of anti vlees zijn.

Na een lange, persoonlijke zoektocht via talloze gezondheidsstudies hebben de founders Tim Elfring en Sabine Feron zelf ervaren dat voeding ons medicijn is. We zijn geboren met het voorrecht om samen te werken met met alles wat de natuur om ons heen te bieden heeft. Maar dan wel als eenheid met deze natuur. Niet alleen omdat het de ‘only way’ is, naar een duurzame planeet, maar vooral ook omdat we zó veel kunnen leren van alle wijsheid die de natuur ons te bieden heeft.

Dát is de basis van onze Phood standard. Enjoy!

Bekijk de video over onze filosofie

onze take-out broth bowls komen binnenkort terug

Soto Superpower
Soto SuperpowerPositive mood booster
330ml clear chicken broth, kale, leek, organic chicken, tempeh, egg, ssamjam, cilantro, shisu, bergamot
Vegan gut cuddles
Vegan gut cuddlesFor great gut health
330ml vegan-creamy miso broth, vegan dumplings, pumpkin, kale, shiitake, pickled beet, artichoke, vervain

Meld je nu aan voor Phood community farming!

Meedoen aan de leukste (urban) Stadstuin van Eindhoven? Schijf je dan nu in voor het nieuwe initiatief van Phood Farm: Phood Community Farming.

Het is uniek, groenten telen in de stad met de nieuwste technologie en oude wijsheden. Phood farm is het bewijs dat het kan met haar aquaponic stadsboerderij naast en in ons restaurant.

Momenteel verbouwen we op 200m2 aquaponic farm. Waar groenten groeien op water met behulp van levende vissen en leveren we aan meer dan 20 farm-shops en restaurants in de omgeving.

Op ons ‘water-land’ werken we samen met jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, en leren we samen te groeien.

Daarnaast is recentelijk ons community farming programma van start gegaan. Hierbij verbouwen we met een lokale groep regeneratief op ons ‘buiten-land’, 5min van het restaurant vandaan, midden in de stad. Alles volgens permacultuur principes en boordevol inner gardening tools en lessen. Je leer zelf te verbouwen in groepsverband en daarnaast kun je genieten van de oogst.

Wil je meedoen? Neem dan contact op via info@phoodfarm.org of meld je aan via onderstaande link!

Ja ik wil meedoen!

Newsletter Sign-up

Ontvang het laatste nieuws over exclusieve deals, evenementen en nieuwe maaltijden! Laat hieronder je e-mail achter.